Små tips og ideer

Parkour

Tag i skoven og lav parkour baner / fysisk aktivitet. Tag billeder af det og del med vennerne, så andre kan få glæde af det. Der kan også skrive små instruktioner til hver aktivitet, som kan sættes op .

Eller lav det i dit nabolag.

Du kan også optage alle dine seje moves og lave super fede film, du kan dele med vennerne. Tjek fx ud her hvordan: Mobilfilm

Insekthotel

Lav insekthotel. Når man heller ikke må komme på genbrug, kan der samles sammen og laves kompostbunke. Kort introduktion og video.

https://www.youtube.com/watch?v=smKp8fRBw98

Challenge

Dagens udfordring.

Giv en 10 dages challenge. Lige fra simple øvelser med inspiration fra fx idetræning eller andre hverdagsting. Fx. optag en anmeldelse af en novelle, et billede eller lav grubletegninger til hinanden.


I 9.y på Sct Hans skole får vi dagligt en ny udfordring. Indtil videre har vi fået:

  • Filmchallenge - list de 10 bedste film og et billede hvor I ser film

  • Del et billede fra da du var lille og skriv 5 ting om dig selv, som vi måske ikke vidste.

  • Dagens Challenge er at tage en selfie med noget der er sprunget ud.... eller nogen.

  • Del et billede hvor du er sammen med nogen. Om det er med familien under aftensmaden eller med en person over Skype/FaceTime, må du om.

  • En måde man kan få tiden til at gå med er ved at bage. Del en opskrift af din ynglings kage eller gå i køkkenet og bag. (Del gerne resultatet)

  • Morgensang med Faber på DR1 kl 9:05. Det har vi været med til hjemme hos mig og det er super hyggeligt.
    Hvilken sang ville du vælge til morgensang? Man må meget gerne dele et link til sangen eller selv optræde.

Dagbog - Da Danmark lukkede ned

Lav en dagbog, hvor eleverne hver dag har en lille opgave. En lille tekst, et billede, en betragtning, et postkort eller lille video til de andre i klassen etc. Brug evt denne hjemmeside - der kan laves privat indstillinger, så kun nogle bestemte kan se dagbøgerne.