Computerspil og brætspil

Lav spil - med introduktion til forældre

Variabler i Scratch

Forløb af Clio ifm. F/K:

Programmering er instruktioner til en computer om, hvad den skal gøre. Der er mange forskellige slags programmeringssprog at skrive instruktionerne til computeren på.

Teknologisprog

Teksperimentet

Teksperimentet er Teknologipagtens nye undervisningsmateriale. Det består af undervisningsforløb og ressourcer til grundskolelærere og –mellemtrinselever. Teksperimentet giver eleverne mulighed for at forholde sig til, afprøve og udvikle kreative løsninger på problemer fra virkeligheden. Teksperimentet er baseret på en række videoforløb. Det betyder, at læreren i høj grad bliver frigjort til at hjælpe eleverne på deres individuelle niveau. Teksperimentets nye hjemmeside, der er gratis at tilgå, lanceres i forsommeren 2019, hvor alle elementer som videoer, missioner og undervisningsmaterialer bliver tilgængelige.

Lav dit eget computerspil

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at udvikle din egne computer spil? Så har du nu muligheden for at lære det. I løbet af denne serie vil vi komme til at lave et 2D sidescroller spil og få en masse redskaber, som du kan bruge til at udvikle endnu flere spil. Vi skal arbejde med Unity, som er et gratis program der bruges af mange tusinde mennesker til at udvikle spil i.

play2lead

Et brætspil med fokus på 21st century skills og servant leadership.
Spillet er en del af Erasmusprojektet: Play2Lead.

Spillet kan hentes på hjemmesiden sammen med en spilvejledning.

Space adventure

Lær at kode og tag på eventyr i rummet med Tutobo - et familie kode eventyr: https://space.tutobo.com/